Står du og mangler hjælp til at blive mere effektiv og få et bedre overblik af din forretning, økonomi, dit lager, dit salg og så videre, så kan Navipartner anbefales som professionel og kompetent samarbejdspartner. NaviPartner leverer forretningsløsninger til detailhandel, e-handel og attraktioner.

Microsoft Dynamics NAV nu og i fremtiden

Microsoft har for nyligt åbnet op for, hvad der er i Dynamics NAV-posen fremover. Ændringer med nye navne og teknologier kan skabe usikkerhed, men bare rolig ? dit nuværende og kommende Dynamics NAV-produkt er fremtidssikret. Med Dynamics NAV som en kommende del af Dynamics 365-universet, har Microsoft givet sig i færd med at videreudvikle Dynamics 365, så det også kommer til at inkludere Dynamics NAV teknologien. På et tidspunkt vil NAV udgå af navnet, men selvom navnet ændrer sig, forbliver selve koden den samme.

Dynamics NAV

Hvad betyder det i dag for dig som Dynamics NAV-kunde? I princippet ikke noget, du kan trygt fortsætte med den Dynamics NAV-løsning du har, og du kan også trygt investere i en opgradering, da løsningen for alvor er blevet fremtidssikret. Når det på et tidspunkt bliver aktuelt at migrere til den fremtidige Dynamics 365-løsning, lover Microsoft, at dette bliver nemt og uden de store udfordringer.

Dynamics NAV er et sikkert valg, og det rigtige sted at starte, hvis du står lige på tærsklen til et systemskifte i din virksomhed. Der ligger en stor tryghed i at vælge et velkendt og velafprøvet økonomisystem med over 5 millioner brugere og med erfarne partnere verden over, der kan yde rådgivning og support. Ved at vælge Dynamics NAV får du en løsning, som du kan regne med, og som du ved hvordan fungerer. Samtidig er den fremtidssikret, så når det bliver aktuelt, er det ikke noget problem at migrere til den kommende løsning.