Funktion og stil

Når du skal vælge gardiner eller solafskærmning er der som udgangspunkt to ting at overveje. Den ene del er hvilken funktion du ønsker af gardinerne i forhold til at kunne regulere lysindfald eller skærme mod indkig. Men gardiner kan samtidig være et vigtigt element i det udtryk og den stil, som du ønsker i dit hjem. Det er altså både funktion og personlig stil. Måske har du allerede en klar ide’ om hvad du vil have. Gardinbus Danmark er et samarbejde mellem selvstændige gardinbusser fordelt over hele landet. Det er et team af erfarne konsulenter / montører, der tilbyder høj kvalitet og service. De kommer hjem til dig eller jeres virksomhed med gardinbussen, og sammen finder i den helt rigtige løsning. De måler op, udarbejder et uforpligtende tilbud, og ønsker du at benytte dig af tilbuddet, kommer de også ud og monterer dine nye, skræddersyet gardiner.

Bredt udvalg

Gardinbus Danmark tilbyder alt indefor traditionelle gardiner og solafskærmning. Det være sig foldegardiner, rullegardiner, lamelgardiner, panelgardiner, plissegardiner, duo-rollers (rullegardin med dobbeltvæv) eller persienner. De er også leveringsdygtige i et bredt udvalg af insektnet, mørklægningsgardiner, samt udvendig solafskærmning, for eksempel markiser og læskærme.

Med gardinbussen har de de sidste nye trends, så der er rig mulighed for at blive inspireret, og de har helt sikkert også noget der passer til dine ønsker og behov. Det er en stor fordel, at du kan se de forskellige prøver hjemme hos dig selv, når farver og typer skal passes ind i din indretning.

Syning af gardiner er en kunst

Det er en kunst at kunne sy og specialtilpasse et gardin. Det har Gardinbus Danmark specialiseret sig i, så derfor får du en kompetent gardinpartner fra start til slut og ender med et ordentlig resultat som du bliver glad for.