Fleksibelt billetsystem til billetsalg ved indgangen og på nettet

NP Ticketing er et billetsystem, der giver enkel og effektiv udstedelse af billetter direkte fra kassen. Til arrangementer med et begrænset antal billetter ? fx en guidet omvisning eller et meget efterspurgt arrangement ? giver billetsystemet kontrol over hvor mange billetter, der sælges.

Navipartner.dk

Med NP Ticketing Online kan jeres gæster købe eller booke online billetter hjemmefra eller på farten. Modulet synkroniserer til samme database som det fysiske billetsalg, så I har et samlet overblik over antal solgte billetter ? både i det fysiske billetsalg og i webshoppen.

Skab mersalg med medlemsklub

NP Member Management gør det nemt at op­rette medlemskaber, udfærdige årskort og håndtere driften af medlemsklubben. Med NP Member Management Online kan gæsten selv oprette sit medlemsskab online. Alle nyoprettede medlemmer ? både fra POS System og web ? får en e-mail med login-informationer til webshoppen. Medlemmet kan nu få medlemsrabat i webshoppen og selv for eksempel forny eller ændre sit medlemskab online.

Hurtig adgang ved hjælp af en billetskanner

Med en billetskanner kan I hurtigt validere papirbilletter, medlemskort, museumspas og online billetter. Uanset medie skal billetterne have en streg- eller QR-kode og en gyldighed, som kan valideres. Skanneren er online, så billetsystemet med det samme bekræfter, om billetten er gyldig.

Billetskanneren kan være placeret i forbindelse med en kasse, eller den kan være placeret som selvstændig ubemandet enhed, for eksempel ved en adgangssluse.

Dine kunder forventer, at de kan bruge alle slags enheder på tværs af alle platforme, når de handler hos dig. Offline og online kanaler blandes og er forenet som aldrig før. Formålet med en omnichannel-strategi er at give dine kunder den samme købsoplevelse online i Wepsjop, som i din butik.

Den integrerede omnichannel-løsning giver dig den mest effektive vej til at nå dine kunder, uanset hvilken salgskanal de foretrækker. Med et samlet overblik over kunder, lagerbeholdning og salgsdata sparer du tid, der kan bruges på at udvikle din forretning.