Du er i centrum ? høj faglighed i trygge rammer

Det er vigtigt at passe på tænderne hele livet. Gode stærke tænder hjælper dig med at tygge din mad og med at sikre, at du forbliver rask i hele kroppen. Men det er ikke nok at børste sine tænder, man skal også have hjælp fra tandlægerne. Det at vælge tandlæge, er en tillidssag. Her er Tandlægerne ved søerne et godt valg.


Hos tandlægerne ved søerne tages der udgangspunkt i dine behov. Vi er nærværende og kan rådgive dig om tandpleje på højeste niveau. Her kan tilbydes en samlet løsning til både små og store behandlingsbehov. Deres behandling er omsorgsfuld og foregår i trygge rammer, af kompetent og håndplukket personale.

Lave priser
Hos tandlægerne ved søerne har de sat priserne i et overkommeligt leje – det er tandpleje du har råd til. Og du kan derfor meget ofte nå frem til løsninger, som er gode og langtidsholdbare.

Byens bedste åbningstider
For at tilgodese dem, som er travle i dagtimerne, har Tandlægerne ved søerne udvidede åbningstider mandag til torsdag helt til kl. 20, og fredag til kl. 18. Og åbent lørdage 10-15, samt søndage og helligdage fra 11-15. Der er naturligvis ingen tillæg – samme lave priser i hele åbningstiden.

Tandlægerne ved søerne

Central beliggenhed
Klinikken ligger centralt placeret i København, direkte ud til Søerne. Der gode forbindelser med både bil, bus, tog og metro. Der kan desuden tilbydes cykelparkering i gården. Hvis du ankommer i bil kan du parkere i parkeringshus på Nyropsgade, der ligger 5 minutter fra klinikken.

Akut behandling
Tandlægerne ved søerne tilbyder akut behandling af tandproblemer alle årets dage – uden ekstra tillæg. Selvom du normalt bruger en anden tandlæge, er du naturligvis velkommen til at få akut behandling her. I disse tilfælde sendes en journaludskrift og kopi af røntgenbilleder til din faste tandlæge.

Tandlægerne ved Søerne er et klinikfællesskab, bestående af 3 selvstændige klinikker med fælles reception.